Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

kettu
Kettu
pasiruuska
Kommentteja: 4
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Yhteistyössä - Jousimetsastys.fi


Suomen jousimetsästäjäin Liitto ry:n (SJML) tehtäviä on mm. parantaa mahdollisuuksia käyttää jousta metsästysaseena Suomessa, järjestää koulutusta jousiaseen käytöstä metsästyksessä, tiedottaa ja opastaa viranomaisia sekä järjestöjä vastaamaan jousiaseeseen ja sen metsästyskäyttöön liittyviin kysymyksiin.
SJML:n toiminta on koulutus- ja tiedotuspainotteista, sen jäsenseurojen toimiessa paikallisella tasolla metsästyksen ja kilpailutoiminnan parissa.


Viimeisimmät artikkelit ja uutiset
 
SJML Cup – kisat kesällä 2021To, 29.4.2021 17:42:22       jousimetsastys.fi       
Vuoden 2020 Cup-kisakierros jätettiin järjestämättä vallitsevan koronatilanteen ja -rajoitusten tähden, ja tämän vuoden Cup-kisojen järjestämisessä noudatetaan jälleen voimassaolevia rajoituksia. Valtaosa yleisötilaisuuksien järjestämistä koskevista rajoituksista päivittyy toukokuun aikana, ja mikäli rajoitukset sallivat, vuoden 2021 Cup-kisakierros pidetään jäsenseurojen järjestämismahdollisuuksien mukaisesti. Alustavasti järjestäjiä löytyy jo neljälle SJML Cup osakilpailulle. The post SJML Cup – kisat kesällä 2021 appeared first on jousimetsastys.fi.

SJML- seinäkalenteri 2021 ennakkomyynnissä nyt!Ma, 02.11.2020 19:57:21       jousimetsastys.fi       
Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry:n seinäkalenteri nyt ennakkomyynnissä! Nidottu Aukeama jokaiselle kuukaudelle Upeat jousimetsästysaiheiset kuvat Hinta 20 euroa/kpl Hyödynnä ennakkomyynnin etu ja tilaa omasi nyt tai viimeistään 14.11.2020 – ennakkoon tilatut kalenterit toimitetaan postitse ilman toimituskuluja! Tilausohjeet: lähetä sähköposti osoitteeseen info@jousimetsastys.fi. Laita sähköpostin otsikoksi KALENTERITILAUS ja lisää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja haluamasi kappalemäärä. Kalenterit laskutetaan erillisilaskutuksena […] The post SJML- seinäkalenteri 2021 ennakkomyynnissä nyt! appeared first on jousimetsastys.fi.

Suomen Jousimetsästäjäin Liiton sääntömääräinen vuosikokous Espoossa 26.7. klo 17.To, 09.7.2020 11:02:56       jousimetsastys.fi       
Covid19-taudin aiheuttamien kokoontumisrajoitusten tähden Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry päätti siirtää poikkeustilan näin salliessa sääntömääräisen vuosikokouksensa myöhempään aikaan, rajoitusten hellitettyä. Tänä vuonna vuosikokous järjestetään Hoodin metsästysjaoksen järjestämien SJML Cup-sääntöjä mukailevien kesäisten 3d-jousiammuntakilpailuiden jälkeen Pirttimäen Kahvilassa, osoitteessa kunnarlantie 110, 02740 Espoo (katso tästä kalenterimerkintä) klo 17 alkaen. Lisämainintana – ei vuosikokouksen agendaan liittyvä ilmoitus: Liiton toiminnassa olennaisena […] The post Suomen Jousimetsästäjäin Liiton sääntömääräinen vuosikokous Espoossa 26.7. klo 17. appeared first on jousimetsastys.fi.

SJML Cup -osakilpailut toistaiseksi peruttuTi, 31.3.2020 11:50:26       jousimetsastys.fi       
Valtioneuvosto pidensi Suomeen rantautuneen koronavirusepidemian takia käyttöön otettujen kokoontumisrajoitusten voimassaoloaikaa 30.3.2020 tekemällään päätöksellä 13.5.2020 asti. Kokoontumisrajoitukset ulottuvat nyt myös ensimmäisten SJML Cup -osakilpailujemme yli.   Valtioneuvoston päättämien kokoontumisrajoitusten aikana SJML Cup -osakilpailuja ei luonnollisesti järjestetä. Suosittelemme myös arvioimaan kilpailujen järjestämistä heti mahdollisten kokoontumisrajoitusten loppumisen jälkeenkin kriittisesti. Vuoden 2020 SJML Cup -kilpailukauden osittaista toteuttamista harkitaan uudelleen […] The post SJML Cup -osakilpailut toistaiseksi peruttu appeared first on jousimetsastys.fi.

Oulun ja Varsinais-Suomen IBEP-kurssit peruttuPe, 13.3.2020 07:30:44       jousimetsastys.fi       
Johtuen Kiinassa alkuvuodesta käynnistyneestä COVID-19- tartuntatautiepidemiasta ja Suomen hallituksen 12.3.2020 antamista rajoituksista ja suosituksista, myös Suomen Jousimetsästäjäin Liiton Oulun ja Varsinais-Suomen IBEP-kurssit perutaan. Pyrimme järjestämään uudet kurssit peruttujen tilalle tilanteen selvittyä ja rajoitus- ja varotoimenpiteiden tarpeen laannuttua.   Kursseille ilmoittautuneita pyydetään toimittamaan sihteerillemme (sihteeri@jousimetsastys.fi) tilitietonsa kurssimaksun palauttamista varten. The post Oulun ja Varsinais-Suomen IBEP-kurssit peruttu appeared first on jousimetsastys.fi.

4.-5.4.2020 IBEP-kurssi Varsinais-SuomessaPe, 17.1.2020 19:30:10       jousimetsastys.fi       
Varsinais-Suomen Jousimetsästäjät ja Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry järjestävät IBEP-kurssin 4.-5.4.2020 Kettulinnassa, Aurassa. Tarkempi kuvaus ja ilmoittautuminen kalenterissamme. Tervetuloa! The post 4.-5.4.2020 IBEP-kurssi Varsinais-Suomessa appeared first on jousimetsastys.fi.


 
Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2021 ©