Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Sepelkyyhky
Sepelkyyhky
MarkoP
Kommentteja: 0
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Yhteistyössä - Jousimetsastys.fi


Suomen jousimetsästäjäin Liitto ry:n (SJML) tehtäviä on mm. parantaa mahdollisuuksia käyttää jousta metsästysaseena Suomessa, järjestää koulutusta jousiaseen käytöstä metsästyksessä, tiedottaa ja opastaa viranomaisia sekä järjestöjä vastaamaan jousiaseeseen ja sen metsästyskäyttöön liittyviin kysymyksiin.
SJML:n toiminta on koulutus- ja tiedotuspainotteista, sen jäsenseurojen toimiessa paikallisella tasolla metsästyksen ja kilpailutoiminnan parissa.


Viimeisimmät artikkelit ja uutiset
 
Kaurisjahti Kempeleessä 11-12.11.2017La, 14.10.2017 02:59:41       jousimetsastys.fi       
Kempeleen metsästys- ja kennelyhdistys järjestää kaurisjahdin yhteistyössä SJML:n kanssa. Lauantaina 11.11.2017 klo 09:00 alkavan kaksipäiväisen jahdin kohde on metsäkauris (kiintiö 3 kpl), joita metsästetään mäyräkoiria apuna käyttäen. Myös muuta luvallista riistaa saa jahdin yhteydessä ampua. SJML:n jäsenen saaman kaurissaaliin kaatomaksun kustantaa SJML. Oppaina jahdissa mukana toimivat paikallisen metsästysseuran jäsenet. Majoituspaikkana toimii Paukun maja lattiamajoituksella. Kämppään […]

SJML Cup 2017 Kokonaistulokset!Ma, 25.Sep.2017 10:11:32       jousimetsastys.fi       
SJML Cup 2017 piti sisällään seitsemän erillistä CUP-osakilpailua, joista yksi toimi myös SM-kilpailuna. Kilpailijamäärät olivat monessa kilpailussa erittäin kiitettävällä tasolla, ja taso kipuaa vuosi vuodelta ylemmäs. Ohessa kokonaiskilpailun tulokset! Mikäli huomaat tuloksissa virheitä, toimita tieto tästä viipymättä kilpailuvastaava@jousimetsastys.fi. Luokissaan sijoittuneille toimitamme pokaaleiden lisäksi myös tuotepalkinnot. Kiitos ahkerille kilpailijoille!

Suomen Jousimetsästäjäin Liitto hakee uusia IBEP – kouluttajiaTi, 05.Sep.2017 13:13:36       jousimetsastys.fi       
IBEP-kouluttajaverkostoa päivitetään 5 uudella kouluttajalla. Kouluttajien tehtävään perehdyttäminen tapahtuu syksyn aikana Juha Kylmän toimesta, jonka jälkeen kouluttajat saavat IBEP Instructor – pätevyyden ja voivat toimia IBEP-kouluttajina. Haemme innokkaita, motivoituneita kouluttajia, tavoitteenamme mahdollistaa jatkossakin 2-3 vuosittaisen kurssin tarjoamisen. Kouluttajaksi hakevilta toivomme: Reipasta motivaatiota koulutusten läpivientiin sekä nyt että myös jatkossa Omaehtoista jatkuvaa osaamisen ylläpitoa Kokemusta suuremman […]

Jousimetsästys otsikoissaMa, 04.Sep.2017 18:17:07       jousimetsastys.fi       
Lakimuutoksen myötä jousimetsästys on nyt noussut esille useampaan mediaankin – tässä poimintoja tähänastisista julkaisuista: MTV:n uutisklippi Ylen uutisklippi Ampumakokeesta: Ylen kooste ampumakokeesta ja tunnelmia Helsingin ampumakoepaikalta (10:35->)

Uutta kohti!Ke, 30.8.2017 06:00:30       jousimetsastys.fi       
Uusi hirvieläinten metsästyskausi alkaa huomenna! Ensimmäistä kertaa suomalaiselle, asetuksessa säädetyn ampumakokeen suorittaneelle jousimetsästäjälle aukeaa mahdollisuus metsästää hirveä pienempiä sorkkaeläimiä kotimaassaan, elokuussa hyväksyttyjen asetusten laajentaessa jouselle sallittua riistaeläinvalikoimaa (20§). Otamme erittäin mielellämme vastaan kuvia ja kertomuksia ensimmäisistä jousella Suomessa metsästetyistä valkohäntäpeuroista ja villisioista kootaksemme niitä loppusyksyllä julkaistavaan Jäkkärän erikoisnumeroon. Pyydämme lähettämään nämä osoitteeseen info@jousimetsastys.fi. Laitetaan tieto […]

SJML SM 2017 – lopputulokset!Su, 30.7.2017 15:15:38       jousimetsastys.fi       
Kiitos kilpailijoille, ohessa tiukan kilpailun tulokset! Kisakertomus seuraa myöhemmin kisaorganisaattoreiden kotiutuessa. Kohti tulevaa jahtikautta!

SJML SM 2017 – 1. päivän tuloslistaLa, 29.7.2017 14:06:42       jousimetsastys.fi       
SM-kisojen ensimmäinen päivä vierähti loistavassa säässä – kilpailijoita ja kiinnostuneita paikalla oli reilusti. Ohessa ensimmäisen päivän tulokset – tervetuloa myös huomenna!

SJML CUP 2017 – välituloksetTo, 27.7.2017 07:18:55       jousimetsastys.fi       
SJML Cup – osakilpailuita on takana tällä haavaa 5/7. Edessä vielä SM-kisat, joista tarjolla CUP-pisteitä normaalisti lopullisen sijoituksen mukaan, ja lisäksi Keskipisteen Jousimetsästäjien Cup-kisa 5.8. Kärsämäellä. Ohessa välituloksia! Huomatuista virheistä/korjaustarpeista tuloksissa viestit osoitteeseen puheenjohtaja@jousimetsastys.fi.

Jousimetsästyksen SM 2017 - kisainfoTi, 18.7.2017 17:12:35       jousimetsastys.fi       
–Huom! Poiketen ennakkoinfosta kisakahvila/lounasravintola ei hyväksy maksukortteja! Varaa siis mukaasi käteistä. Tervetuloa Jousimetsästyksen SM 2017 ? kilpailuihin Hyvinkäälle! Ensimmäistä kertaa Suomen Jousimetsästäjäin Liiton vuosittaiset SM-kilpailut järjestetään samaan aikaan Suomen Metsästäjäliiton Metsästyshaulikko- ja Metsästystrap-kisojen kanssa Hyvinkään Ampumaurheilukeskuksessa (Kaidanpääntie 236, Hyvinkää)! Tapahtumapaikalle odotetaan viikonlopun aikana satoja kilpailijoita mittelemään eri aselajien metsästysammunnan nimissä ja kokemaan kisahumua. Jousimetsästyksen SM-kilpailut […]

Ampumaharjoittelukyselyn yhteenveto.Ti, 04.7.2017 07:37:27       jousimetsastys.fi       
Teimme keväällä kyselyn jousimetsästäjien ampumaharjoittelusta ja sen jakautumisesta pitkin vuotta. Kyselyä tehtiin sekä WWW-sivujemme että sosiaalisen median kautta ja vastauksia tuli reilusti kolmatta sataa. Ohessa jo aikaisemmin jäkkärässä julkaistu kyselymme yhteenveto, kiitos vastaajille!

SJML CUP 2017 – välituloksia + SM-kisatietoaPe, 30.6.2017 07:59:17       jousimetsastys.fi       
SJML Cup-kierrosta on käyty neljän osakilpailun verran, tässä välituloksia. Huom – listassa on mainittu välituloksissa ainoastaan CUP-pisteitä saaneet kisaajat, lopullisissa tuloksissa listaamme kaikki osakilpailuihin osaa ottaneet kilpailijat. Mikäli listassa tässä vaiheessa on pieniä virheitä, niistä voi ilmoittaa kilpailuvastaava@jousimetsastys.fi – lopullisessa listauksessa kilpailukauden jälkeen jokainen osakilpailu ja pistesija tarkistetaan kuitenkin useaan otteeseen, joten välitulokset eivät ole […]


 
Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2017 ©