Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Kettu
Kettu
j-m
Kommentteja: 1
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Yhteistyössä - Jousimetsastys.fi


Suomen jousimetsästäjäin Liitto ry:n (SJML) tehtäviä on mm. parantaa mahdollisuuksia käyttää jousta metsästysaseena Suomessa, järjestää koulutusta jousiaseen käytöstä metsästyksessä, tiedottaa ja opastaa viranomaisia sekä järjestöjä vastaamaan jousiaseeseen ja sen metsästyskäyttöön liittyviin kysymyksiin.
SJML:n toiminta on koulutus- ja tiedotuspainotteista, sen jäsenseurojen toimiessa paikallisella tasolla metsästyksen ja kilpailutoiminnan parissa.


Viimeisimmät artikkelit ja uutiset
 
Peuran houkuttelu: sarvien kalistelu ja kaaveiden käyttöMa, 20.Sep.2021 08:04:41       jousimetsastys.fi       
Jousimetsästyksen laillistuttua valkohäntäpeuralle on peuran houkuttelupyynnin suosio kasvanut huomattavasti. Houkuttelu onkin onnistuessaan erinomainen tapa saada peura huijattua jousimetsästäjän tehokkaan ampumamatkan ulottuville. Tässä kaksiosaisessa artikkelissa keskitytään sekä äänellä että visuaalisella ärsykkeellä […] The post Peuran houkuttelu: sarvien kalistelu ja kaaveiden käyttö appeared first on jousimetsastys.fi.

IBEP Parikkala paketissa!Ke, 08.Sep.2021 07:10:59       jousimetsastys.fi       
Parikkalassa järjestetyn IBEP-kurssin läpäisi kaikkiaan kolmetoista jousimetsästäjää, jotka olivat tyytyväisiä viikonlopun aikana saamaansa oppiin. Suomessa on jo reilusti yli 500 IBEP-koulutettua henkilöä. ? Tähän artikkeliin löytyy 1 kommentti(a) SJML keskustelualueelta. […] The post IBEP Parikkala paketissa! appeared first on jousimetsastys.fi.

Peurakyttyylle valmistautumisestaKe, 01.Sep.2021 05:14:09       jousimetsastys.fi       
Peurajahti lähenee ja monella metsästäjällä ajatukset ovat jo peuran kytistelyssä. Miten sitten tiedustella mahdollisia kyttäyspaikkoja? Tässä omia ajatuksiani. Keskikesällä en juurikaan uhraa ajatuksia peurajahdille. Mielestäni peurojen polkuja ja muutenkin kulkureittejä […] The post Peurakyttyylle valmistautumisesta appeared first on jousimetsastys.fi.

Väliraportti jousimetsästyksen seurantatutkimuksestaKe, 25.8.2021 15:52:23       jousimetsastys.fi       
Jousimetsästyksen seurantatutkimus 2019-2021 tiedonkeruu käynnistyi toden teolla metsästyskaudella 2020-2021. Ensimmäisen täyden tiedonkeruukauden myötä koostimme tiiviin raportin (FI, EN) kuluneen kauden kerätystä tiedosta ja löydöksistä. Kiitos kaikille osallistuneille. Tiedonkeruu jatkuu jälleen […] The post Väliraportti jousimetsästyksen seurantatutkimuksesta appeared first on jousimetsastys.fi.

Sorsapaisti jousella ja nuolellaMa, 23.8.2021 12:40:31       jousimetsastys.fi       
Sorsat ovat tarkkasilmäisiä, valppaita lintuja. Harva meistä yrittää ampua sorsia lennosta, vaikka sekin on yksi mahdollisuus suurisulkaisia ?flu-flu-nuolia? käyttäen ja kaislikosta ylös pomppaavia lintuja vastakaari- tai pitkäjousella nopeasti ampuen. Tästä […] The post Sorsapaisti jousella ja nuolella appeared first on jousimetsastys.fi.

Mikä jousimetsästyksen seurantatutkimus-Pe, 20.8.2021 18:45:45       jousimetsastys.fi       
Vuoden 2018 lopulla työstimme Suomen Jousimetsästäjäin liitossa muistiota hirven saamiseksi jousella metsästettävien lajien joukkoon. Työn edetessä ilmeni, että jousella metsästyksestä on saatavilla varsin vähän tutkimustietoa. Etenkin sellaista, joka vertailisi jousen […] The post Mikä jousimetsästyksen seurantatutkimus? appeared first on jousimetsastys.fi.


 
Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2021 ©