Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Mäyrä
Mäyrä
take52
Kommentteja: 4
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Yhteistyössä - Jousimetsastys.fi


Suomen jousimetsästäjäin Liitto ry:n (SJML) tehtäviä on mm. parantaa mahdollisuuksia käyttää jousta metsästysaseena Suomessa, järjestää koulutusta jousiaseen käytöstä metsästyksessä, tiedottaa ja opastaa viranomaisia sekä järjestöjä vastaamaan jousiaseeseen ja sen metsästyskäyttöön liittyviin kysymyksiin.
SJML:n toiminta on koulutus- ja tiedotuspainotteista, sen jäsenseurojen toimiessa paikallisella tasolla metsästyksen ja kilpailutoiminnan parissa.


Viimeisimmät artikkelit ja uutiset
 
21.-22.9.2019 IBEP-kurssi AsikkalassaSu, 25.8.2019 08:23:10       jousimetsastys.fi       
Jousimetsästysseura Juoksa ja Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry järjestävät IBEP-kurssin 21.-22.9.2019 Metsästysseura Kaiku ry:n majalla Asikkalassa. Tarkempi kuvaus ja ilmoittautuminen kalenterissamme. Tämä on enemmän kuin passeli mahdollisuus hankkia IBEP-suorituskortti vaikkapa tämänvuotisille Ahvenanmaan kaurisjahtireissuille. ? Tähän artikkeliin löytyy 1 kommentti(a) SJML keskustelualueelta. Liity mukaan! The post 21.-22.9.2019 IBEP-kurssi Asikkalassa appeared first on jousimetsastys.fi.

On aika palauttaa saalistiedotTi, 02.7.2019 15:28:25       jousimetsastys.fi       
On taas se aika vuodesta, kun keräämme edellisen metsästyskauden saalistilastoa. Nyt kerättävä ajanjakso on 1.8-2018-31.7.2019. Saalistietojen keruu tapahtuu saalistilasto lomakkeen kautta, joka löytyy alta. Saalistilasto julkaistaan Jäkkärän 4/19 numerossa.   Kiitos kaikille saalistietonsa palauttaneille, onnittelut saaliista sekä kireitä jänteitä tulevalle kaudelle. Jahtivouti. ? Tähän artikkeliin löytyy 2 kommentti(a) SJML keskustelualueelta. Liity mukaan! The post On aika palauttaa saalistiedot appeared first on jousimetsastys.fi.

Kooste sääntömuutoksista SJML Cup – kisoihin 2019Ma, 08.4.2019 19:55:01       jousimetsastys.fi       
SJML Cup -sääntömuutosehdotuksia kuultiin kilpailijoilta vuodenvaihteeseen asti, jonka jälkeen ne käytiin läpi hallituksen ja toimihenkilöiden kesken ja tehtiin päätökset vuoden 2019 sääntömuutoksista. Varsinaiset säännöt löydät täältä, alla kooste muutoksista: Kokonaiskisassa sijoituksen saamiseen vaaditaan vähintään kaksi kisasuoritusta Kilpailuluokkia on yhteensä 11 Vaisto: naiset, miehet, nuoret ja yli 55-v Talja: naiset, miehet, nuoret ja yli 55-v Open: […] The post Kooste sääntömuutoksista SJML Cup – kisoihin 2019 appeared first on jousimetsastys.fi.

Hirven jousimetsästys-Ke, 23.1.2019 15:08:26       jousimetsastys.fi       
Suomen Jousimetsästäjäin liitto on koonnut lausuntokierroksella olevan metsästysasetusluonnoksen myötä sivuilleen jousimetsästykseen ja erityisesti mahdolliseen hirven jousimetsästykseen liittyen useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Alla koosteena niistä merkittävimpiä. ?Miten hirven kokoista riistaeläintä voi metsästää jousella?? Metsästysnuolen läpäisykyky on erinomainen, vaikka nuolen lentonopeus ei ole lähelläkään kivääristä ammutun luodin nopeutta. Terävällä, kiinteällä metsästyskärjellä varustettu nuoli läpäisee myös hirven kokoisen riistaeläimen […] The post Hirven jousimetsästys? appeared first on jousimetsastys.fi.

Uutiskoostetta asetusmuutokseen liittyenKe, 16.1.2019 09:10:34       jousimetsastys.fi       
Koostamme tähän artikkeliin mediassa viime päivinä julkaistuja juttuja, jotka liittyvät metsästysasetuksen muutosesitykseen, jossa esitetään myös hirven metsästyksen sallimista jousiaseella.   18.1.2019 Merikarvia-lehti: Hirvenmetsästys aiotaan sallia jousella ? myös metsästyskoirien säkäkorkeutta ollaan nostamassa 16.1.2019 MTV Uutiset: Voiko hirven kaataa nuolella? Harrastajat iloitsevat suunnitelmista sallia isojen sarvipäiden jousimetsästys ? ”Nuoli läpäisee hirven kuin luoti” Helsingin Uutiset: Metsästystapoja aiotaan monipuolistaa ? […] The post Uutiskoostetta asetusmuutokseen liittyen appeared first on jousimetsastys.fi.

Esitys hirven jousimetsästyksestä – Usein kysytyt kysymyksetTi, 15.1.2019 07:10:26       jousimetsastys.fi       
Suomen jousimetsästäjäin liitto  on koostanut listan kysymyksistä (ja vastauksista), jotka liittyvät MMM esitykseen sallia jousella hirven metsästys Suomessa. Päivitämme tätä ”Usein kysytyt kysymykset” -artikkelia tarpeen mukaan.   1. Mistä asetusmuutoksessa on kyse? 1.1 Mitä MMM asetusmuutoksessa esitetään? Maa- ja metsätalousministeriön tuore esitys metsästysasetuksesta sisältää mm. lisäyksen jousella metsästyksen laajentamiseksi hirveen. 1.2 Säädetäänkö hirven metsästyksessä käytetylle […] The post Esitys hirven jousimetsästyksestä – Usein kysytyt kysymykset appeared first on jousimetsastys.fi.


 
Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2019 ©