Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

jänis
Jänis
Ismo
Kommentteja: 1
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Majava

Teeri Rusakot
Majava
Majava
Kuvaus: Sotkamo 08.09.2008. Näinkin voi käydä...
Jätin Viholaisen Jarin, innokkaan metsästyskaverini, joka on syttynyt jousimetsästykselle vähintään yhtä paljon kuin minä silloin vuonna nakki ja vasara majavien vaki syömäpaikalle passiin.
Nakki ja vasarahan oli silloin -90 ;)
Itse jatkoin veneellä purkamaan patoa syystä että maiden omistaja on jo kärsinyt mittavia tappioita tulvien takia.
Palatessani padolta ilmoitti Jari radiopuhelimella majavan poistuneen lammen toiseen päähän. Lähdin veneellä paikalle. Alkoi olla jo aikalailla hämärää, näin mailla majavan näköisen kannon. Tarkkailin josko se liikahtaisi. Kotvan kuluttua kuiskasin radiolla Jarille että ammun joka tapauksessa, siluetista oli helppo poimia osumapiste. Samalla "kanto" alkoi kömpiä kohti vettä. Laukaisulaite taas sähläten jänteelle, viritys ja nopea laukaus ja lops. Nappiosuma. Majava kierähti veteen ja veti itsensä rantaan pikku puron toiselle puolelle. Nopeasti hyppäsin saarekkeeseen jossa majava laukaisuhetkellä oli ja sidoin narun puun ympärille. Takaisin veneeseen ja majavan luo. Nyt alkoi olla jo lähes pimeää. Veneen perä edellä menin noin viiden kuuden metrin päähän majavaa. Tilanne näytti selvältä. Otin melan, hyppäsin veteen tunnustellen melalla matalinta reittiä kaadolle. En tajua mistä majava löysi vielä virtaa eloonsa, heräsi kuitenkin ja alkoi tulla kohti. Ja pahat mielessä. Melaa käytin itsepuolustukseen ja sain melan kolmeen osaan. Majava painui pohjaan, kaiken varalta hyppäsin kuitenkin veneeseen ja hetken päästä majavan pää oli vieressäni vedessä. Tempaisin Napakympin aikaisen palkintopuukkoni vyöltä ja isku majavan niskaan lopetti tarinan. Ei tarvitse paljoa mielikuvitusta tajutakseen mikä adrenaliinipommi tämä "tapaus" oli.
Masse oli ihan kivan kokoinen, 22kg.
General, 900 graininen Carbon Express Xp Select sisäputkella G5 Montec yhdistelmä toimi taas 14 metriin. Läpi majavasta että sujahti.
Tarina ikäänkuin varoittavana esimerkkinä.
Katsottu: 5554
Ladattu: 0
Pisteet: 0.00 (Arvosteluja:0)
Tiedostokoko: 61.4 KB
Julkaistu: 09.09.2008 18:55 Joona
Avainsanat:  

Kommentti: Kirjoittaja:

  Kuvaa ei ole kommentoitu


Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2020 ©