Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Warthog (pahkasika)
Warthog (pahkasika)
Ari
Kommentteja: 2
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Metsäkauris

Kauris
Metsäkauris
Metsäkauris
Kuvaus: 5.11.2011 Lohja

Kevätpukista haaveillessa:
Aamuhämärän saalista. Aloitin hiipimisen oletettuun kauriiden laiduntamispaikkaan vielä miltei säkkipimeässä, tuuli oli puuskittaista mutta mahdollisti liikkumisen puuskien aikana melko hyvin. Hiipiessä karkoitin yhden kauriin töminästä päätellen mutta lopputulos oli siitä huolimatta hieno. Tarkoitus oli päästä odottelemaan valon lisääntymistä aivan tiettyyn kohtaan, mutta myöhästyin sillä seurauksella että näin kahden kauriin poistumassa metsän suojiin paikassa jonne olin matkalla. Edellä kävelevä aikuinen suuri pukki kerkesi lähtemään mutta kuvan pukkivasa jäi höntyämään ja oli jollain tasolla hukassa. Kerkesin puiden suojassa liikkumaan jousi vireessä sivuaskelin miltei parikymmentä metriä lähemmäs vasan hölmöillessä, jolloin lopulta aukesi mahdollisuus riistalaukaukseen. Kesän vasoja, sarvet vielä nahan alla pieninä patteina.
Jousena Hoyt Katera 70# ja nuolena gold tip, kärjessä G5:sen striker ja valonokki perässä.
Katsottu: 6530
Ladattu: 0
Pisteet: 3.00 (Arvosteluja:1)
Tiedostokoko: 91.0 KB
Julkaistu: 21.05.2012 17:35 AnttiS
Avainsanat: vasapukki, lohja

Kommentti: Kirjoittaja:
-30.05.2012 19:56

Nokiaa saattoi olla käytössä! ..ainakin puhelimessa ;)

Ulostuloreikä on itseasiassa oikeassa kainalossa, ja raapaisi vielä jalan lihaksia sisäpuolelta poistuessaan. Ei näy jalassa kun tahallani käänsin hieman katsojaystävällisempään kulmaan etukoipea. Ampumakulma oli lievästi yläkulmasta ja takaa. Tosin rehellisyyden nimissä on mainittava että tämä vasa vaati kaksi nuolta, ensimmäinen laaki kärsi väärästä etäisyysarviosta.. No, se siitä ja oppirahat on nyt maksettu. Treeniä treenin perään ja nykyään mukana etäisyysmittari metsällä ja mittailen vähän väliä liikkuessa jotta tiedän varmasti missä mennään.

AnttiS Offline
Käyttäjä

Rekisteröitynyt: 12.09.2011
Kommentteja: 16
AnttiS
Onnittelut !30.05.2012 17:37

Ollappa "omilla" maillakin kanta verotuksen kestävä.Paree näin,että vasa törmäsi nuoleen..Kauris kaato antaa voimaa harjoitteluun.-Holmströmin on turha reikiä paikallistaa.Pystyin rekisteröimään kuvistasi nokian renkaan jäljet ja kuulan porajäljet...Vähän ryhtiä kuviin!

heka Offline
Käyttäjä

Rekisteröitynyt: 29.10.2006
Kommentteja: 88
heka


Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2020 ©