Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Impala pukki.
Impala pukki.
JPV
Kommentteja: 2
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Rusakko

Majava Majava
Rusakko
Rusakko
Kuvaus: 14.04.2010 Puutarha/kasvihuone alue, Hoyt Katera, Nap nitron

Toinen poikkeuslupa kausi avattu. Alueella partiointi hämärtävässä illassa tuotti tulosta, kävelin polkua pitkin pellon viertä, kun polulla poikittain olleen traktorin peräkärryn takaa, näin kun rusakko istui keskellä polkua n.50-60m päässä, tulossa minua vastaan, jäin kärryn taakse odottamaan, mutta rusakko siirtyikin viereiselle pellolle ruokailemaan.
Hetken odoteltuani hiivin hieman lähemmäksi, polun ja pellon erotti pitkä pensas, minkä suojassa hiivin pieneen välikköön pensaassa, mistä pääsin äänettömästi pellon puolelle.
Varovainen kurkistus rusakon suuntaan näytti, että rusakolla oli kaveri pellolla, lähempi oli n.40 päässä. n. 10-15min odottelin ja rusakko lähti tulemaan minua kohti pellon laitaa pitkin, viritin jousen hyvissä ajoin, jouduin kuitenkin pitämään jousta vireessä toista minuuttia, koska russo päätti evästää välillä, kohta se kuitenkin siirtyi muutaman metrin pellon puolelle, piikki jalan päälle ja nuoli matkaan, kuului lupaava rusahdus.
Rusakko heitti muutaman metrin lenkin, pysähtyi ja tuupertui, paikalle päästyäni ja matkan mitattuani totesin laukauksen menneen tarkoitettua alemmaks, kouhkoille tähdätty osuikin sydämmeen, matka oli n.30m kun arvioin sen n.25m, eläin kerkesi osuma hetkellä niiata vähän, koska ulostulo aukko oli kuitenkin keskellä kouhkoja...tulos kuitenkin hyvä, yksi taimituholainen vähemmän..
Katsottu: 5038
Ladattu: 0
Pisteet: 0.00 (Arvosteluja:0)
Tiedostokoko: 90.2 KB
Julkaistu: 15.04.2010 10:57 arzan
Avainsanat: rusakko

Kommentti: Kirjoittaja:

  Kuvaa ei ole kommentoitu


Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2020 ©