Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Teeri
Teeri
hepe
Kommentteja: 3
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Rusakko

Rusakko
Rusakko
Rusakko
Kuvaus: 30.1-15
Passiin karmuilin joskus klo21.00 koska keli oli suotuisa, pikku pakkanen ja todella valoisaa pilvien tarjoaman heijastuksen vuoksi.

On se vaan jännä miten edelleen pulssi nousee vaikkei kyseessä ole kuin rusakko Ei ruutivehkeillä pääse näihin fiiliksiin.. ei ole päässyt enää vuosiin.

Aikani "passikojussa" istuskeltuani 2 rusakkoa köpötteli peräkanaa alle 10m päähän kuin varkain. Korvat pyöri ja molemmat olivat melko levottoman oloisia. Eipä siinä oikein voinut muuta tehdä kuin odottaa rauhassa että elukat tekevät siirtonsa.
Viimein toinen pomppi porkkanoille toisen jäädessä venyttelemään hieman sektorin sivuun. Porkkanan purija oli hieman viistottain selin eikä kerennyt aavistaa mikä porasi selkärangan vierestä ja tuli ulos leuan alta katkoen isot suonet ja keuhkothan siinä meni matkan varrella. Kolme loikkaa ja se oli siinä. Amet n.15m. Kaato tapahtui n. klo 21.50
Jousena Bowtech Carbon Knight joka säädelty "tyttöjen paunoille" eli n.55 (ranne vaivaa edelleen joten ei paljo isommilla kärsi ampuilla :/ ). Kärkenä Montec joka ruuvattuna Eastonin St. Excel 340 nokkaan.
3. riistaeläin ko. jousella ja eka peukkulaitteella laukaistuna.
Katsottu: 5973
Ladattu: 0
Pisteet: 0.00 (Arvosteluja:0)
Tiedostokoko: 41.2 KB
Julkaistu: 14.02.2015 18:01 Kari G
Avainsanat: rusakko, bowtech, montec

Kommentti: Kirjoittaja:

  Kuvaa ei ole kommentoitu


Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2021 ©