Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Rusakko
Rusakko
kasaarel
Kommentteja: 6
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Supikoira

Majava Majava
Supikoira
Supikoira
Kuvaus: Karttula 28.4.2011
Riistakameran kuvia seuraillessa näytti siltä että supikoirat olivat alkaneen liikkua tontilla aktiivisesti. Ensimmäiset harjoitus laukaukset ja pystyin toteamaan jousen ja miehen olevan kunnossa, joten passiin! Tyhjä ilta..
Heti toisena iltana (26.4) supit näyttäytyivät klo:22.00 ja lähestyivät varovasti tieuralla olevaa koiran keksi syöttiä. Sain hivutettua jousen vireeseen ja pinnin lavoille, laukaus kopsahti ja toinen supi pakeni paikalta pää kolmantena jalkana! Toinen ei ilmeisesti tajunnut tilanteen vakavuutta ja jäi hömistyneenä katsomaan puolisonsa? poistumista. En kerennyt ladata toista nuolta kun ko. yksilö poistui paikalta.. Kiipesin alas tarkkailemaan paikkaa mutta mitään jälkiä osumasta ei ollut havaittavissa, nuoli oli ilmeisesti mennyt yli...
Neljäs ilta, (28.4) passiin klo:21.30. Tilanne näytti huolestuttavalta kun kello alkoi näyttää puolta 11. Sitten havaitsin liikettä vasemmalla ja supihan jolkutteli tie uraa pitkin, välillä päätään nostellen ja kuulostellen. Lähestyi ja lähestyi ja sain jousen vireeseen kun se oli pusikon takana mutta juuri ennen vapaata ampuma linjaa se pysähtyi ja jäi tuijottamaan minua.. Ajattelin mielessäni että metri eteen päin ja linja olisi vapaa, mutta ei. Se ilmeisesti asti jonkin olevan vinossa ja poistui paikalta.. Jousi vireestä ja hiljainen kiroilu täytti pää kopan.. Ajattelin kuitenkin istua niin pitkään kun ei pimeyden vuoksi enää näkisi mitään.. Se kannatti, n. 15min ja tumma hahmo alkoi lähestyä samaisesta suunnasta jonne supi poistui! 50m tuntui olevan kilometrin mittainen kun supi lähestyi hissukseen välillä ilmaa ja maata haistellen. Suklaapisara keksit toimivat syöttinä, eikä supi voinut vastustaa kiusausta vaan asetui syömään keksejä jousi vireeseen, pinni hieman lavan alapuolelle ja nuoli matkaan, KOPS! Supi pakeni horjuen tulosuuntaansa ja tiesin osuneeni siihen mutta vauhti ja pakomatka hieman huolestutti.. Alas puusta ja jälkiä tutkimaan. Verinen nuoli ja suuret veri jäljet saivat hymyn kasvoille! Jälkiä seuraten supi löytyi hengettömänä n.30m pakolaukan jälkeen! Ampumamatka n.12m! Osuma hieman edessä. Toinen jousi saalis oli rukkasissa!

Välineet: Bowtech Tomkat 60#, Easton axis hiilari, Nap-Shockwave avautuva leikkuri
Katsottu: 5298
Ladattu: 0
Pisteet: 4.00 (Arvosteluja:1)
Tiedostokoko: 165.6 KB
Julkaistu: 29.04.2011 20:44 Helldorado
Avainsanat: Supi, Supikoira

Kommentti: Kirjoittaja:

  Kuvaa ei ole kommentoitu


Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2021 ©