Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Pari telkkää ja kettu
Pari telkkää ja kettu
heka
Kommentteja: 3
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Teeri

Sepelkyyhky
Teeri
Teeri
Kuvaus: Pilvinen leuto teeriaamu tänään. Menin klo 7.00 oraspellon laitaan kuvien kera. Laitoin 5 teerenkuvaa peltoon ja passipaikan suojasin sellaisella maastokankaalla. Varttia vaille 8 lensi kukkoteeri kuvien yli ja istui pellon yli menevälle sähkökaapelille noin 300 m päähän. Matkin teeren suhauttelua ja seurasin langalla istuvaa teertä kiikarilla. Aina kun suhauttelin niin sillä pyrstö levis ja lopulta se vastasi omalla suhautuksellaan. Hetken siinä leikittiin kuurupiiloa ja samassa tuli kolme kukkoa lisää. Nyt nämä veijarit tuli suoraan kohti kuviani ja passipaikkaa. Viritin jousen jo teerien ollessa laskutelineet ala-asennossa, mutta jostain ne huomasi petoksen ja lensivät noin 15 m päästä ohi. Ei aikaakaan kun ne palasi takaisin pellonlaidassa oleviin puihin. Matkaa noin 150 m . Aikani niitäkin kiusasin omilla suhautuksilla ja niimpä jostain kaarsikin kukko kuvien keskelle noin 30 m päähän. Nyt rauhallisesti jousi vireeseen ja yläpinnillä hiukan selänpäälle ja nuoli matkaan. Lumenokilla varustettu hiilarinuoli tavoitti kohteensa ja teeri kierähti nurin. Oli se vaan taas hieno tunne, ei muuta voi sanoa.
Jousena xforce ja nuolena Gold Tip, G5 montec leikkuri.
Katsottu: 5805
Ladattu: 0
Pisteet: 0.00 (Arvosteluja:0)
Tiedostokoko: 68.2 KB
Julkaistu: 24.09.2010 13:18 take52
Avainsanat:  

Kommentti: Kirjoittaja:
Mukava saalis27.09.2010 21:44

Kanalinnustus jousella on juhlaa!

Iivana Offline
Käyttäjä

Rekisteröitynyt: 27.09.2010
Kommentteja: 28
Iivana
Onnittelut!24.09.2010 15:04

Melko spesialisti olet noiden teerien kanssa, niin monta on jo jousella nurin. Ei näytä ampumataitokaan olevan kynnyskysymys.

Huomenna taas itselläkin jatkuu harjoitukset tämän kiehtovan lintulajin parissa. Nimenomaan harjoitteluksi se useimmiten jää, vaikka lintuja näkyykin.

Oma havainto on, että yksittäinen kukko ei välttämättä viihdy kuvilla muutamaa sekuntia pidempään, jos ei ole eläviä lajitovereita lähettyvillä. Parvet taas jäävät usein hieman turhan kauas, vaikka laskisivatkin peltoon.

Arto_Y Offline
Käyttäjä

Rekisteröitynyt: 28.10.2008
Kommentteja: 83
Arto_Y


Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2023 ©