Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

rusakko
Rusakko
mikko91
Kommentteja: 1
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Jänis

Rusakko Kettu ja teeri
jänis
Jänis
Kuvaus: Ensimmäinen saalis jousella tamminkuun 9.päivä vuonna 2005. vanhempaa kuvamateriallia siis. Aseena talja Browning Adrenaline 60#, nuolena aeston alumiini leikkaavalla kärjellä varusteltuna.

Ajokoirani ajoi jänistä nuoressa mäntymetsässä ja lähdin katsomaan tarkemmin tilannetta. Pääsin mäntytaimikon ja kuusimetsän rajaan ja katsoin sopivan jäniksen polun, minkä varteen jäin passiin. Piilouduin kuusen katveeseen ja jäin kuulostelemaan tilannetta.

Jänis tulikin pian ja pysähtyi parinkymmenen metrin päähän ja istu kuuntelemaan. En voinut ampua, koska edessä oli risuja ja oksia. Ei se jänis kauaa istunut vaan lähti tulemaan kohti. Kun jussi meni mättään taakse piiloon, vedin jousen vireeseen. Se mainasi loikkia ohitseni 8m:n päästä, mutta pyshtyi kun vihelsin. Samassa piikki osoitti jo lavoille ja lähetin kepin taipaleelle. Viiuuhhh.... Plot! Jänis käänsi ympäri tulosuuntaansa ja näin kyljessä punaista.

Pakoloikka oli vajaa 10m pitkä. Ja kun jänis tuupertui mättään juurelle huusin mettään JES JES JES!!! Ensimmäinen saalis jousella.
Katsottu: 7667
Ladattu: 0
Pisteet: 0.00 (Arvosteluja:0)
Tiedostokoko: 66.4 KB
Julkaistu: 19.10.2008 21:17 Tuppu
Avainsanat: ensimmäinen, jänis

Kommentti: Kirjoittaja:

  Kuvaa ei ole kommentoitu


Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2024 ©